Xavié Boqué diu que, consensuar una obra vol dir participar en el projecte des del principi

boque

Xavier Boqué, regidor del PPC a Santa Bàrbara (Foto:PPC Santa Bàrbara)

Així responia el regidor del PP de Santa Bàrbara, a la proposta d’arribar a “consensos amplis” feta, pel ja alcalde Alfred Blanch, als grups de l’oposició, abans de l’acte de constitució dels nous ajuntaments

Boqué agraeix el gest i espera que sigui una senyal d’un canvi del tarannà que fins ara ha tingut la majoria convergent amb l’aposició.

(J.Roig/ T.G.).- Com ja hem vingut explicant en cròniques anteriors, una de les accions que els dos partits a l’oposició han destacat del nou alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, ha estat la de que, tot i tenir majoria absoluta al consistori, els haguera reunit els dies previs a la elecció, per tal d’informar-los de la línia que vol seguir aquesta legislatura i proposar-los hi consensos amplis en els “grans temes” que s’hagin de realitzar al municipi durant el 4 propers anys.

El regidor del PP, Xavié Boqué, deia des de La Plana Ràdio que el gest era d’agrair i que el valorava molt positivament perquè, mai abans, cap alcalde havia fet aquest pas i encara que no era la primera vegada que el PP votava a favor de la proclamació d’un alcalde convergent, va voler recolzar la seua candidatura en resposta a aquest gest. “Ara és ell qui ha de decidir la línia que vol seguir, depèn de quina sigui la postura, la del PP serà també una o altra”, aclaria.

Sobre la proposta de consens per als grans temes de la legislatura, com per exemple la remodelació de l’ajuntament vell, que CiU ja portava al programa de la passada legislatura i que l’anterior alcalde no va poder realitzar, Boqué deia que no creu que, donada la situació econòmica actual, aquesta pugui ser una legislatura de grans obres. En qualsevol cas, el que té clar el regidor del PP és que consensuar un obra significa poder participar del projecte des del primer moment.

Xavie Boque aprofitava la mateixa entrevista per enviar una missatge que es podria interpretar com una petició al nou govern planer, dient que espera que, aquesta legislatura que comença, es faci un esforç per intentar rebaixar els impostos i alleugerar un poc la delicada situació econòmica de la majoria de la població.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada