La Unió Musical Jaume Balmes presenta un projecte al programa “Tu ajudes” de Caixa Tarragona

banda-p

Tot i el suport econòmic que la Unió Musical Jaume Balmes rep de l’ ajuntament de Santa Bàrbara i d’ altres organismes , l’entitat necessita enguany una aportació extraordinària  per a poder fer front a les despeses que provocaran els actes i activitats que te previstes organitzar amb motiu de la celebració del 20é aniversari aquest 2009.

Es per aquest motiu que presenta un projecte al programa Tu Ajudes de Caixa Tarragona. Recordem que aquest projecte consisteix en que els  vots dels clients de la Caixa Tarragona acaben decidint quins projectes rebran els ajuts econòmics. El codi de votació del projecte de la Unió Musical Jaume Balmes és el 342 i la quantitat que es demana és de 6.000 euros.

Aquest any l’entitat també ha augmentat les activitats que promou a les Jornades Culturals,  que s’encetaran al mes d’abril a la localitat, així han programat diversos tallers, un d’informàtica musical, un de  dansa  i un de pintura així com també dues  conferències relacionades amb els habits nutricionals en periodes d’exàmens  i els beneficis del hàbits musicals.

En l’actualitat l’entitat també esta immersa, des de fa un any , amb el procès d’aconseguir el reconeixement oficial per a l’escola de música.

Amb tots aquests projectes encetats i d’altres per realitzar, Paco Casado, president de l ‘entitat demanava el suport de la gent del poble per a que recolzi el seu projecte i donin els seus vots al mateix.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada