El Colectiu de Cuina de la Ràpita organitza la setena Diada de la Galera i l’Ostra Rissada

(RedacióÇ/J.Roig).-El pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita acollirà aquest proper dissabte, 19 de febrer, la celebració de la setena Diada de la Galera i l’Ostra Rissada que, per primer cop, organitza el Col•lectiu de Cuina La Ràpita -Delta de l’Ebre. Així, la Regidoria de Turisme ha cedit el relleu en l’organització als propis restauradors locals que, dissabte, tenen previst repartir al voltant de 2.500 racions de plats diversos elaborats amb galeres i ostres com a producte bàsic.

Un total de 12 restaurants, la Confraria de Pescadors Verge del Carme i 11 productors agroalimentaris, participaran en aquest certamen que té per objectiu “apropar als visitants la creativitat culinària dels restauradors rapitencs a l’hora de cuinar els productes característics de la zona”, destacava la presidenta del Col•lectiu de Cuina La Ràpita – Delta de l’Ebre, Imma Bòria. El preu del tiquet de degustació serà de 4 euros, amb consumició inclosa.

D’altra banda, l’organització ha convidat la Taula del Sénia (que promocionaran l’oli de les oliveres mil·lenàries),  la Confraria de Pescadors de Cambrils i  l’associació Platigot de Tortosa, per donar continuïtat al programa d’intercanvi de productes amb altres territoris. El certamen obrirà les portes a les 12 hores per rebre l’allau de visitants que, en les diferents diades gastronòmiques que la Ràpita organitza al llarg de l’any, omplen el recinte firal.

Paralelament a la celebració de la diada gastronòmica, es portaran a terme altres activitats. La Unió de Comerç Rapitenc organitzarà la fira Fora Stock Hivern a l’exterior del pavelló firal i l’Estació Nàutica oferirà descomptes en les seves activitats nàutiques i d’aventura. A més, durant tot el cap de setmana es desenvoluparà a la Ràpita la Regata Eurocup 29er Gran Premi La Ràpita – Delta de l’Ebre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada