L ‘Agrícola del Camp de Santa Bàrbara envia el primer oli al mercat xinés.

De moment s’ han enviat 4.000 quilos d’ oli de la màxima qualitat i envasat en diferents formats.
L ‘entitat vol consolidar l ‘exportació davant l’ inseguretat del mercat nacional.
(J.Roig/T.G.).-Amb la voluntat de seguir obrint mercats a l ‘exportació, ara fa un any i mig la cooperativa Agrícola del Camp  de Santa Bàrbara va participar a la fira alimentària de Xangai, on va establir les primeres gestions amb el suport d’un contacte  per  a negociar amb distribuïdors, restauradors i cadenes d’alimentació xinesos, la venda d’oli .

Ara,finalment ,sembla que aquelles gestions han començat a donar el seu  fruit i a finals del passat mes de Desembre es materialitzava el primer enviament del oli planer cap al país asiàtic.
Josep Lluis Cardona,el gerent de l ‘entitat,deia que no és fàcil obrir mercat,sobre tot si es volen mantenir uns preus dignes i diferenciats dels que es paguen al mercat nacional,donant-li així un valor afegit al producte.

Cardona destacava que el xinés no és l’ únic mercat amb el que es comença ,tímidament, a treballar, ja que també s ‘estan fent enviaments a França i Alemanya amb l’ intenció d’ intentar aconseguir tenir altres mercats consolidats,davant de l’ incertesa del mercat nacional,que si bé enguany ha tingut una lleugera recuperació en quant als preus que es paguen per l ‘oli,habitualment aquests estan per sota de lo que seria desitjable per la productor.

En referència a l ‘enviament fet a la Xina,es tracta d’ un contenidor amb uns 4.000 quilos d’ oli verge  extra,el de major qualitat que produeix la cooperativa, i envasat en diferents formats.

Cardona  deia que l ‘enviament ,fet via marítima, encara està de camí i que s ‘espera que arribi al seu destí a finals d ‘aquest mes de gener,després de superar els feixucs tràmits burocràtics i de documentació que exigeixen les autoritats d ‘aquell país.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada