Milloren el traçat del paviment dels túnels de la Via Verda de la Terra Alta

(Redacció/J.Roig).-El Consell Comarcal de la Terra Alta ha executat el projecte de millora del traçat del paviment dels túnels de la Via Verda de la Terra Alta, una actuació que s’ha executat amb conveni amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i que ha implicat una inversió de 60.080,74 euros.

Les obres s’han tirat endavant per evitar la perillositat de les cunetes dels túnels i per aconseguir una senyalització que faciliti el trànsit de persones en bicicletes i a peu pels túnels amb elements fotoluminiscents.

En concret s’han efectuat quatre actuacions de caire diferent, en primer lloc s’ha efectuat la neteja de les cunetes que es disposen als costats del traçat de la via, a l’interior dels túnels.

En segon lloc, s’han confeccionat cunetes dolces amb una profunditat menys pronunciada que l’actual i en forma de “V”, aconseguint d’aquesta manera que l’aigua que pugui entrar sigui eliminada ràpidament. La tercera actuació  ha consistit en la formació d’una pavimentació del traçat amb material drenat (asfalt), també per evitar l’acumulació de l’aigua, evitant
d’aquesta manera que el paviment es faci malbé. Finalment, s’han format bandes fotoluminiscents aplicant pintura per a senyalització en carreteres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada