Enguany, Santa Bàrbara tindrà Reis Mags d’Orient a domicili

947381_10206860954636735_6649675034259700776_n

Adrià Batiste, regidor de Juventut a l’Ajuntament de Santa Bàrbara (Foto: T.G.)

La cavalcada incorporarà també una nova carreta per mostrar “ la Gran Carta als Reis” que, prèviament hauran confeccionat els infants del poble en un dels tallers del Parc de Nadal

Són algunes de les novetats que s’incorporen enguany al programa d’actes de les Jornades Nadalenques que s’organitzen al nostre poble.

(J.Roig/T.G.).-Des del passat 1 de Desembre i fins al 5 de Gener, Santa Bàrbara viu un any més les seues jornades Nadalenques, enguany coordinades pel nou regidor de Joventut Adrià Batiste.
Les jornades començaven amb les tradicionals activitats de donar menjar al Tió o escriure la carta als Reis i l’ inauguració de l’exposició “El poble canadenc”. El passat dijous es va representar l’obra infantil “Xic tic mic, un conte de Nadal” i el dissabte, els alumnes de 2n d’Eso de l’IES Les Planes van oferir l’espectacle “Com balla l’Eso”.
El diumenge es van dur a terme diferents activitats per col•laborar a la marató de TV3, activitats que es van cloure amb el concert nadalenc de la banda Unió Musical Jaume Balmes.
Les activitats segueixen aquesta setmana amb la que organitzava ahir l’Smarcentre dintre del programa “Tendències 30/50” i la que La Plana Ràdio prepara per a demà amb la programació especial nadalenca “De tu a tu”. També demà dijous hi ha programat un taller de còmic i la mostra de pessebres local amb un recorregut obert per poder visitar els pessebres participants a la mateixa.

Adrià Batiste donava compte del extens programa que, com hem dit, s’allargarà fins a la vigília de Reis, i destacava dues de les novetats que s’han inclòs enguany i que afecten la cavalcada de Reis i el Parc de Nadal. La primera és que enguany ses Majestats els Reis Mags de l’Orient, a banda de repartir regals, com és tradició a la plaça Major, també repartiran regals per les cases de fins a 30 nenes i nens. Prèviament caldrà fer la petició als patges reals els dies 4 i 5 de Gener al’ Smarcentre.

La segona de les novetats serà l’ inclusió d’una nova carreta a la desfilada Reial on es transportaran les cartes i petits regals que els mateixos infants hauran confeccionat en un dels tallers del Parc Nadalenc. “Serà la gran carta dels nens i nens de Santa Bàrbara per als Reis Mags”, deia Batiste.

El Parc de Nadal, enguany obrirà del 27 al 31 de Desembre.