24.000 euros per a rehabilitar part de la façana de l ‘església

Una acció conjunta entre l’Ajuntament de Santa Bàrbara, la Diputació de Tarragona i la Parròquia de Santa Bàrbara permet  rehabilitar les deteriorades façanes laterals i del darrera de l’església en una primera fase d’intervenció.

La memòria del projecte ,que es va realitzar des dels serveis tècnics d’Urbanisme de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, contempla  el recobriment de les façanes seguint les línies de la façana principal, un aplacat de socolada amb pedra d’Ulldecona, el canvi de les canals laterals, el sanejament i envernissat a mode de sanefa dels laterals, la pintura a la forja de les diverses reixes, el canvi de diversos caixetins, la reparació de les finestres, substitució de mosquiteres i pintura final seguint el mateix color RAL de la façana principal. També aprofitant aquetes obres s’ha procedit, a través de Fecsa-Endesa, a dignificar el pas de cablejat elèctric per la façana. Tots aquets treballs estan  pressupostats  en 24.000 euros que aporten ,a parts iguales,Ajuntament,Parròquia i Diputació .

La invitació a les diverses empreses constructores de Santa Bàrbara a participar del concurs en funció dels metres a realitzar i les millores suggerides de l’obra, va propiciar que se l’adjudiqués l’empresa local construccions Miguel Piquer SL.

L’alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat, destacava la bona sintonia i a l’arribada d’acords amb  Mossèn Ferran i el bisbat de Tortosa en primer terme i també a la Diputació de Tarragona per l’excel•lent suport en aquest projecte, que dignificarà més un espai comú de tots els planers i les planeres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada