L’Ampa de l’escola Jaume Balmes contracta els serveis d’una empresa per oferir les activitats extraescolars.

ampa

Nuria Royo i Bàrbara Rodrigo, membre de l’Ampa i presidenta, respectivament. (Foto : T.G.)

Seguirà oferint també els servei d’acollida, multimèdia i menjador amb les monitores de la mateixa entitat.
Les activitats de tarda s’iniciaran al mes d’octubre i les de migdia al novembre.

(J.Roig/T.G.).-Amb l’inici del nou curs escolar, l’Ampa de l’escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara posa en marxa també tots els serveis que ofereix als associats i que enguany tindran com a principal novetat la contractació d’una empresa que s’encarregarà de coordinar i dur a terme les activitats extraescolars.
Barbara Rodrigo, presidenta de l’entitat i Nuria Royo, membre activa de la mateixa, explicaven a La Plana Ràdio que es va decidir contractar l’empresa “Eixam, educació i lleure” per tal de poder regular les activitats que s’organitzen i que fos un mateix monitor que s’encarregués d’impartir-les durant tot el curs.

Aquesta empresa serà dons enguany l’encarregada d’impartir les classes de multi esport , anglès, teatre i ball, segons la presidenta de l’Ampa, una reivindicació molt especial de les nenes de l’associació.

Aquest canvi significa també un lleu increment al preu que els pares i mares hauran de pagar per les activitats que faran els seus fills. Així s’ofereixen pacs de 5 activitats per 61 euros, 4 activitats costaran 49 euros, 3 en valdrà 40 euros, 2 tindrà un cost de 25 euros i si es vol una sola activitat el preu serà de 17 euros. Si hi ha un germà, a la primera i segona activitat s’aplica un 10% de descompte.
A part dels serveis contractats a aquesta empresa, l’Ampa de l’escola planera també té les seues pròpies monitores que s’encarreguen de l’acollida matinal, el servei de menjador , les activitats multimèdia i les classes d’informàtica.

L’entitat també recorda que les activitats de tarda s’iniciaran al mes d’octubre i les de migdia al novembre. Podeu consultar les taules d’activitats i preus, així com informació en general de l’Ampa de l’escola al seu perfil del Facebook.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada