L ‘escola de música de Santa Bàrbara ha començat aquesta setmana el nou curs.

Escola de música "Los Flarets" (Foto J.Roig)

A hores d ‘ara,la documentació per a poder ser considerada oficialment  municipal,esta “encallada a algun lloc” deia el president de la Unió Musical Jaume Balmes.

(J.Roig).-Si al decurs de la setmana hem fet un repàs a l’ inici de curs als diferents centres  educatius de Santa Bàrbara ,avui toca parlar també d’ un altra escola,l ‘escola de música que ha començat també aquesta setmana a donar les primeres classes desprès del descans estival i comença encara amb  l’ incertesa de si pot o no ser considerada escola municipal de música.
Segons que explicava a la nostra emissora Paco Casado,president de la Unió Musical  Jaume Balmes ,el problema radica en que l ‘entitat va començar  per iniciativa pròpia a fer les  gestions per poder-se convertir en escola de música i poder esser subvencionada. Per a que això fora possible,però,és necessari que l ‘escola sigui municipal,per lo que  el passat mes de Maig  i amb el vistiplau i recolzament de l ‘Ajuntament es va tenir que tornar a remetre la documentació al Departament d ‘Ensenyament ,aquest cop amb l ‘aval municipal.
A hores d’ ara encara no s’ ha rebut cap resposta per lo que Casado deia que  el tema “estaria encallat per algun lloc “  i que aquesta mateixa setmana es posarien a esbrinar on.
Tot i aquesta problemàtica administrativa  el curs a començat aquesta mateixa setmana  amb tota normalitat per als més de 70 alumnes que te l ‘escola. Demà dissabte es faran les matriculacions per als nous alumnes. O explicava el director de l ‘escola Marc Subirats.