La continuïtat de la canalització del barranquet i la restauració de l’ajuntament vell , prioritats a l’agenda del nou alcalde de Santa Bàrbara.

blanc

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara. Primera entrevista com a tal, a LPR (Foto:J.Roig)

 

Alfred Blanch diu que voldria establir consensos amb els regidors de l’oposició per als projectes importants que es plantegin aquesta legislatura.

(J.Roig).-En una extensa i primera entrevista al nou alcalde del nostre poble, des de La Plana Ràdio, Alfred Blanch va explicar que el proper dijous s’ha convocat el primer ple de la legislatura, que serà extraordinari i que servirà per presentar el nou cartipàs municipal amb la distribució de regidories i els òrgans de govern, com la junta de portantveus o la junta especial de comptes.

L’objectiu del nou alcalde és començar a treball aquesta mateixa setmana, ja que l’immediatesa de les Festes Majors obliga a acabar de quadrar el programa . A partir d’aquí les prioritats de Blanch són, d’una banda i a partir del mes de Setembre, emprendre una altra fase del projecte de canalització dels carrers Victòria i Aire (el barranquet) i començar a estudiar les modificacions que s’hagin de fer a l’existent Projecte de rehabilitació de l’ajuntament vell que caldrà adaptar a les necessitats actuals, perquè no són les mateixes que quant es va redactar ara farà uns 7 anys.

És en aquestes obres importants on el nou alcalde planer voldria establir consensos amb la resta de regidors que formen part del Consistori des de l’oposició, desprès de que, com ja vam informar, votés a favor de la seua investidura com alcalde el regidor popular, i s’abstinguessin els tres d’EP. Blanch deia que aquest fet el valora molt positivament i confirmava que s’havia volgut reunir amb l’oposició poc desprès del 24 de Maig per expressar-los-hi la seua voluntat per arribar a grans consensos en temes importants i que afecten d’una manera especial a tota la població. “Tots en definitiva volem lo millor per al poble i els grans temes que ens afecten a tots entenc que han d’estar defensats per tots el regidors del Consistori”, concloïa.

Blanch també té l’objectiu d’acabar l’hotel d’entitats aquest mateix 2015 i començar a prepara els pressupostos per al proper exercici. Entre altres temes, també va dir que no hi haurà cap regidor amb dedicació exclusiva tot i que si que delegarà en algun d’ells per a fer gestions d’atenció als veïns durant el matí, ja que ell no deixarà la seua professió de mestre, que actualment exerceix parcialment a mitja jornada. La seua gestió com alcalde l’exercirà pels matins a primera hora per atendre possibles temes pendents del dia anterior, abans de marxar cap a escola i deixant les tardes per atendre la resta de la gestió municipal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada