El ple ratifica els estatuts que regiran el consorci COGEST-EBRE

deltebre-sant-jaumeLa sessió ordinaria de Ple Municipal del passat dijous va aprovar per majoria absoluta els estatuts que regiran el Consorci per a la Gestió Coordinada de les Obres, Serveis i Infraestructures del Delta de l’Ebre, COGEST-EBRE i que impulsen de forma conjunta els ajuntaments de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, l’objectiu és el de la gestió conjunta d’obres i serveis amb la finalitat d’aconseguir l’optimització de recursos i millorar en la prestació de serveis.


Un altre dels punts del Plenari fou la modificació de crèdit per tal de tirar endavant el projecte de millora i ampliació de les instal•lacions de l’Associació Esportiva Xino-Xano, al Club Nàutic per tal d’acollir el centre de tecnificació de la piragua. El projecte inicial  preveu dividir les instal•lacions en dos volums: un per als vestidors, el gimnàs i la sala de màquines, i un segon volum on s’ubicaria el magatzem de piragües, el de muletes, el taller, un despatx i una aula per a una trentena de persones. En total les noves instal•lacions tindrien una superfície de 613,08 m2 .

La mateixa sessió de Ple va aprovar  els decrets del nou cartipàs municipal després del pacte subscrit amb el regidor d’EBIN Jordi Casanova

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada