La banda de música de Santa Bàrbara s’acull al programa Tu ajudes per poder finançar instruments “Solidaris i d’ integració”

Caixa Tarragona ha iniciat el procés de votació dels projectes presentats a Tu Ajudes 2010. De l’1 de març al 15 d’abril, els clients poden decidir mitjançant el seu vot els projectes de les entitats que volen ajudar a fer realitat.
En aquesta edició de Tu Ajudes s’han presentat 843 projectes, entre els quals es distribuirà, en funció del resultat de la votació, la quantitat de 1,5 milions d’euros. Els clients poden votar els projectes amb els Vots Tu Ajudes, generats amb la Llibreta Preferent.

A Santa Bàrbara la única entitat que ha demanat aquesta ajuda ha estat la Unió Musical Jaume Balmes. Serà el segon any que l ‘entitat  s ‘acull  a aquesta promoció i segons explicava el director de la banda, Marc Subirats l’ intenció és aconseguir els suficients vots per a  que el projecte presentat ,  “Instruments solidaris i d’ integració”  sigui un dels escollits.

Per això Subirats demanava a la població que s’ impliqués tant com o va fer l ‘any passat ,en que  el recolzament popular rebut van acabar aconseguint  que un dels projectes escollits fora el de la banda.

La Unió Musical Jaume Balmes creu que el projecte presentat , “Instruments solidaris i d’ integració” , és un projecte social i cultural molt interessant perquè te l’ objectiu d’ ajudar a finançar aquells instruments d’ alt cost  , com per exemple el saxo baríton,timbals o el vibràfon, que ningú vol agafar a la banda  precisament  perquè signifiquen una despesa massa elevada ,especialment per als alumnes que comencen. Si el projecte acaba essent escollit, els diners serviran per ajudar a pagar aquests instruments.

Els clients de Caixa Tarragona  poden votar el projecte  amb els Vots Tu Ajudes, generats amb la seua  Llibreta Preferent. Poden fer-ho des de la seva oficina o a través del lloc web www.caixatarragona.com/tuajudes. La utilització dels Vots Tu Ajudes no resta saldo de Punts Preferents.

Tarragona i Barcelona concentren el gruix dels   843 projectes que  s’han presentat a l’edició 2010 de Tu Ajudes: un 18% més de projectes que l’any passat. Aquesta xifra és la més alta d’ençà que es va iniciar el programa l’any 2007. Entre els projectes d’enguany  destaquen els de caràcter assistencial: dependència, integració social, gent gran… Aquests representen gairebé un 50% del total. La resta d’iniciatives proposen actuacions en altres àmbits com són la cultura, l’educació, la investigació o el medi ambient.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada