Ahir es van instal•lar els cinc mòduls per l ‘ampliació de l ‘Escola.

Vista dels mòduls des de el carrer Genar Bartrolí (Foto J.Roig).-

Les noves aules es destinaran al cicle de  educació infantil i permetran la descongestió del espai actual del centre.
Els treballs es van allargar durant tot el dia i van comportar el tall al trànsit del carrer Genar Bartrolí.

(J.Roig).-Ahir va ser un dia amb més activitat de la habitual a l’ Escola Jaume Balmes del nostre poble. De bon matí van començar els treballs per ubicar a sobre dels fonaments els cinc mòduls prefabricats que permetran una important ampliació del centre i per tant la descongestió de  l’espai actual,que havia obligat fins i tot a habilitar la biblioteca com a aula.

El carrer Genar Bartrolí es va tenir que tallar per poder facilitar els treballs d ‘acoblament, ja que  els mòduls van arribar partits en camions de grans dimensions  i van tenir que ser descarregats per una grua que els va anar posant,un a un, a sobre de les pilones de formigó preparades fa unes setmanes per operaris de la brigada municipal.

Els treballs de descàrrega i acoblament dels mòduls es van perllongar durant tota la jornada.
Aquesta ampliació  significarà poder disposar de  5 aules més destinades al cicle d ‘educació infantil .Els mòduls estan equipats  amb lavabos interiors  i que ocupen  una superfície aproximada de 350 m2 al pati d ‘esbarjo.
Amb aquesta ampliació es vol deslliurar 4 espais de l ‘edifici actual,que hauran de servir, uns per la futur menjador  i els altres per  al servei que decideixi el claustre de professors de l ‘escola.
El cost  d ‘aquesta aplicació de les escoles planeres es compartit entre l ‘ajuntament de Santa Bàrbara que aportarà 20.000 euros i el Departament que es fa càrrec dels mòduls i l ‘equipament.