Les Dones exposen a La Galera

la-galera-terracota

La Galera presenta la nova exposició que tindrà lloc a la Sala 2, de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera .
El mes de febrer, habitualment, aquesta Sala,  està dedicada a les Dones i en aquesta ocasió es podran veure treballs d’artistes catalanes del dibuix i la pintura i Treballs artístics i manuals de les dones de la Galera

Es tracta d’una exposició conjunta, per un costat, una exposició itinerant, organitzada per: *l’Institut Català de les Dones  exposició que té com  a objectiu difondre els noms d’algunes de les dones miniaturistes,  pintores, dibuixants i il·lustradores que amb la seva obra han contribuit a configurar el patrimoni artístic de Catalunya des de l’Edat Mitjana fins al segle XX.
L’exposició consta de 17 plafons, amb els que s’ofereix la informació combinant text i imatges.

D’altra banda, es presentarà també una segona exposició, organitzada per  l’Associació de Dones de la Galera “Treballs artístics i manuals de les dones de la Galera”Es  tracta d’un seguit de pintures, dibuixos, restauració, etc. elaborades  per dones de la Galera a partir d’un curs de manualitats al que han  assistit.
L’exposició romandrà a la Sala 2, de Terracota, Centre d’Interpretació  de la Terrissa de la Galera, del 24 de gener fins al 22 de febrer de 2009.
L’horari serà l’habitual: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30;  dissabtes, diumenges i festius de 12’00 a 14’00 hores.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada