Art de les Dones de La Galera

museu_pag_2060_1(Redacció).-Del 20 de setembre al 19 d’octubre de 2014 la sala dedicada a exposicions temporals de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa (baixos de l’Ajuntament de La Galera) acollirà una exposició, on les protagonistes seran les dones de la Galera.

Es tracta d’una exposició organitzada per l’Associació de Dones de La Galera, i on totes les dones que ho han volgut han aportat una obra per a ser exposada: teixit, escultura, ceràmica, gravat, pintura, decoració sobre roba i ventalls, etc.

Algunes obres han estat realitzades per iniciativa pròpia de les dones mentre que altres són fruit del treball realitzat al llarg d’un any a través d’un curs organitzat per l’Associació de Dones de la Galera i impartit per Regina Pla, llicenciada en Belles Arts, que els ensenya diferents tècniques artístiques.

L’exposició coincidirà amb la Setmana Cultural de la Galera i l’acte d’inauguració tindrà lloc a continuació del de la inauguració de la Setmana Cultural, el 20 de setembre, a les 20’00 h de la tarda.