La directora territorial d’Educació, M. Àngels Rojas, visita el CEIP Mare de Déu del Portal i SES a Batea i el CEIP St. Blai de Bot en l’inici del nou curs escolar

•    Més de 26.000 alumnes cursaran l’ensenyament obligatori i post-obligatori a les Terres de l’Ebre aquest 2009-10

Aquest dilluns, 14 de setembre,es va donarel tret de sortida al nou curs escolar 2009-2010 a les Terres de l’Ebre, sense cap tipus d’incidència, ja que les obres de reforma, ampliació i millora (RAM,) que encara s’estan acabant en alguns centres,com  l’ampliació del menjador i cuina de l’IES Les Planes de Santa Bàrbara i les noves dues aules del CEIP Bítem no afecten al desenvolupament normal de les classes.Així, més de 26.000 alumnes de primària, secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà estudiaran aquest curs a les escoles ebrenques. Una xifra que representa increments d’alumnat respecte el curs anterior.

Concretament, l’1% en l’educació primària, el 2,9% en la secundària i el batxillerat i el 18,9% per als cicles formatius conjuntament de grau mitjà i de grau superior, tot i que aquests no començaran el curs fins la propera setmana.

Aquestes dades eren facilitades per la directora territorial d’Educació, Ma. Àngels Rojas, que ahir al mati va visitar el CEIP Mare de Déu del Portal de Batea per presenciar l’entrada al centre dels escolars.

Rojas posteriorment va visitar la nova (Secció d’Educació Secundària de Batea  per acompanyar en aquest inici de curs a l’equip de professors i donar la benvinguda als 22 alumnes que comencen primer d’ESO en el nou edifici. Una construcció en què s’han acabat les obres aquest estiu i que ha d’acollir les futures promocions d’alumnes, que des d’aquest moment, podran estudiar la secundària obligatòria a Batea.

Aquest centre ha estat construït mitjançant un protocol de col•laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Batea, segons el qual, el cost del projecte i l’obra han estat assumits en un 50% cada institució, essent l’Ajuntament l’encarregat de licitar l’obra. El pressupost total del projecte ha estat de 900.000€

La SES de Batea depèn de l’IES Terra Alta, de Gandesa i consta d’un equip de 4 professors (que correspon a una línia d’ESO) que impartirà totes les matèries curriculars corresponents.

Posteriorment, la directora territorial i la directora de zona educativa van visitar també el CEIP Sant Blai de Bot, on aquest període de vacances d’estiu, dintre de les obres RAM (reforma, ampliació i millora), s’han fet millores en les finestres per adequar l’entrada de llum natural i facilitar l’aïllament tèrmic de les aules.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada