Alfred Blanch és el nou alcalde de Santa Bàrbara

nova Corporacio mpal.

Nova Corporació Municipal de Santa Bàrbara, amb Alfred Blanch, al capdevant com a Alcalde. (Foto: T.G.)

En un consistori format per 11 representants, Blanch va comptar amb el vot del set regidors convergents, més el del Partit Popular, mentre que Esquerra Planera es va abstenir.

Tota l’oposició coincideix però en donar un vot de confiança al nou alcalde, desprès del primer gest que va tenir, dies enrere, convocant-los a una reunió.

Sense sorpreses i tal com estava previst, el passat dissabte i en el marc del Museu de la Vida a la Plana, el convergent Alfred Blanch , va ser proclamat alcalde de Santa Bàrbara per aquesta legislatura.
Un proclamació que va comptar amb el vot afirmatiu dels set regidors de CiU més el del PP, mentre que Esquerra Planera, també va facilitar l’elecció del nou alcalde, votant en blanc.
Xavié Boqué , va justificar el seu suport a la proclamació pel fet de que mai abans, se l’havia convocat els dies previs a l’elecció d’un nou alcalde, per proposar un govern on es pogués consensuar les grans obres amb l’oposició.
Boqué deia que, tot i ser conscient de que amb la majoria absoluta de CiU, el seu vot no els hi feia falta, agraïa aquest gest i per això li donava suport.
Amb arguments pareguts, els tres regidors d’Esquerra Planera, es va abstenir en la votació, tot i dir sentir-se satisfets per haver observat un cert canvi de tarannà en l’actitud del nou alcaldable per haver-los convocat també abans del dia de l’elecció
Marc March, cap de llista d’ EP va dir en l’acte de constitució que van aprofitar aquest encontre per fer-li algunes propostes per a la propera legislatura i que no havien votat en contra, perquè algunes d’aquestes havien tingut una resposta afirmativa.

Finalment, el ja nou alcalde, Alfred Blanch, va començar el seu parlament amb una bateria d’agraïments per derivar desprès cap altres temes com el de les dificultats que està travessant l’administració pública o les politiques de pactes a les que s’han vist abocats la majoria d’ajuntaments desprès del passat 24 de Maig.

El dijous, 18 de Juny, i en uns sessió extraordinària de ple, quedarà constituït el nou cartipàs municipal . Està previst també que en les properes hores i des de la ràdio municipal, Blanch es dirigeixi a la població per ta d’explicar, entre altres qüestions, les prioritats del seu nou equip de govern i com hi pensa encabir els regidors de l’oposició, desprès de les converses prèvies que han dit tenir i els vots de confiança, que d’una manera més i menys directe, li van atorgar tant el PP com EP.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada