La nova presidenta de la UCSB fa una crida als socis per assegurar la continuïtat de l ‘associació.

El passat  27 d ‘abril i al decurs de la celebració de l’assemblea general  de l ‘entitat ,es va procedir la renovació de la junta de govern de l’ Associació de Comerciants de Santa Bàrbara després de que ,el fins aleshores president , Álvaro Aixendri , tingues que deixar-ho per cessament de la  seua  activitat comercial.
Com que no es va presentar cap candidatura,la junta sortint es va tenir que reorganitzar   i nomenar-ne  una  de nova  de la que va resultar escollida Mari Cruz  Arasa com a presidenta , Cristina Bielsa com a vicepresidenta , Elisabeth Solà com a secretaria  i Jordi Curto ,tresorer .La junta va nomenar també 5 vocals:  Ramón Guillen,Núria Caballé,Noelia Ontañón,Natalia Múria i Marisin Aixendri.


La nova presidenta explicava  a la nostra emissora que l’ associació darrerament estava molt inactiva i gairebé en perill de desaspiració , per això  un dels seus objectius prioritaris és incentivar la participació dels associats .Per començar, Arasa feia una crida a tot ells per demanar-los que els facin arribar les seues inquietuds i sobre tot que assisteixin a les reunions  per poder debatre els objectius que s’ ha  de marcar l ‘associació.
Mari Cruz  admetia que pot ser no es fan massa activitats,però recriminava que els socis tampoc no aporten iniciatives.
L’Associació  de Comerciants  de Santa Bàrbara te actualment 70 associats i segons que avançava en la mateixa entrevista la nova presidenta, aquesta mateixa setmana donarà inici la primera campanya promocional  que posa en marxa la nova junta.

2 respostes
  1. Josep
    Josep says:

    És curiós,no ? Ja vaig tenir aquest debat amb Tere que també em va fer l’ observació ,però és coincidència, ja que no son Associació, sino Unió de Comerciants de Santa Bàrbara i per tan les sigles els hi pertoquen també.Perque vaig posar les sigles ?? per escursar el titular.

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada