L’agrícola del Camp de Santa Bàrbara, amfitriona de l’Assemblea General de Cooperatives de Catalunya

És el primer cop que a la comarca del Montsià, s’acull aquesta assemblea. Serà el divendres dia 17 quan es portarà a terme i està prevista l’assistència del President de la Generalitat de Catalunya per cloure-la.

(LPR)Aquestes són les assemblees que la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, realitzen un cop l’any per rendir comptes. En aquesta, on hi haurà representants dels diferents sectors que en formen part, està previst que s’expliquen les actuacions que han portat a terme durant l’any i avançar les futures propostes.

El programa previst per al divendres vinent, s’iniciarà a les 10h del matí amb una recepció guiada, per les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola del Camp. Posteriorment es desplaçaran al Pavelló Municipal, on es portarà a terme l’Assemblea General. Per cloure  la convocatòria, està previst que  assisteixi , si no hi ha cap contratemps de darrera hora, el molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Sr. Quim Torra acompanyat de la Consellera d’Agricultura i diferents Directors Generals.

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya es va constituir l’any 1983 i està emparada per la Llei de Cooperatives de Catalunya. Aquesta Federació ha esdevingut l’òrgan de representació i defensa del cooperativisme agrari amb la finalitat de reforçar l’activitat econòmica i social d’aquest sector i ha fet extensiu el seu compromís al conjunt de la població agrària i el món rural, contribuint al desenvolupament de les empreses cooperatives amb recursos per potenciar el creixement, la millora constant i la competitivitat de les seves associades.

Cada any l’assemblea, es fa a una comarca i població diferent, i tot i que al Baix Ebre ja va acollir-ne una, aquest és el primer cop que l’esdeveniment es realitza al Montsià.

A Catalunya, hi ha 204 cooperatives federades que aglutinen gairebé 31.500 socis productors i 4.500 llocs de treball. La facturació agregada se situa en uns 1.600 milions d’euros.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada