L’empresa Vima de Sant Carles de la Ràpita, gestionarà el Centre de Dia planer.

centredia_EDITORA9808EDITORA_7482

L’empresa es farà càrrec del servei, però de forma progressiva, a partir del proper dilluns, 18 de Maig.

L’adjudicació s’ha retardat un parell de setmanes perquè el concurs de gestió es va haver de repetir per un incident administratiu.

Entre altres punts destacats, el conveni marca una rebaixa de 10 anys en el període de gestió, 60.000 euros d’inversió en equipaments i serveis, i el manteniment de les dos treballadores que actualment treballen al Centre de Dia de Santa Bàrbara

(AdSB/J.Roig).-Després que el passat mes de gener es publiqués el plec de condicions per al concurs de gestió del Centre de Dia de Santa Bàrbara, i un cop esgotats els terminis administratius bàsics, el passat 13 de maig l’empresa de gestió geriàtrica Vima i l’Ajuntament de Santa Bàrbara van signar el contracte que regirà la gestió del servei els propers vint anys.
Les empreses que van concursar per a la gestió del Centre de Dia de Santa Bàrbara van ser tres, en un concurs que es va haver de repetir desprès de que es produís un error d’ordre a l’hora de obrir els sobres amb les propostes. “Això haguera pogut fer que una empresa tingués informació sobre l’altra al mig del procediment. No era clar del tot i com ens agrada ser molt transparents, sobre tot en les adjudicacions, vam decidir tornar-ho a repetir”, explicava a La Plana Ràdio la regidor de Serveis Socials, Montse Rodríguez.
Rodríguez també explicava que, un cop repetit el procediment i obertes les tres propostes, el que els ha fet decidir han estat les condicions econòmiques més avantatjoses, tant per als actuals i futurs usuaris, com per al propi Ajuntament, donat que els tres projectes tècnics varen obtenir puntuacions similars.
Així, entre els punts destacats de la proposta de l’empresa Serveis de Geriatria Alfacs, SL. (Vima), hi ha la rebaixa del període de gestió del Centre de 30 anys que marcava les bases a 20 anys, la proposta de 4.000 € de cànon que pagarà l’empresa, molt per sobre dels 600 € inicialment plantejats al plec, també els 60.000 € d’inversió en equipament i serveis per al Centre de Dia que farà l’empresa o la rebaixa del 23 % del preu del servei que es repercutirà als usuaris. Montse Rodríguez també subratllava el manteniment del contracte, amb les mateixes condicions laborals i antiguitat, a les dos treballadores que estaven a càrrec del servei fins ara.
Altres temes destacats que assumirà l’empresa Vima, seran una sèrie de modificacions tècniques al Centre per permetre que es puguin fer càrrec de manera autònoma de les despeses de subministraments i consums o l’equipament dels diferents espais del centre com la sala de fisioteràpia, la d’activitats, els serveis de podologia i perruqueria, la cuina, menjador o els despatxos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada