Segons Hisenda, cada planer i planera devem gairebé 71 euros.

hisendaEl nostre municipi devia 274.000 euros a finals del 2013, segons les mateixes dades

(J.Roig).-El deute del conjunt de municipis espanyols és de 41.715.000, el que equival a uns 885 euros per habitant de mitjana. No obstant això, hi ha notables diferències per localitats i entre altres curiositats en fixem en els pobles més i menys endeutats del país.

Amb les dades (consultar-ho) de tancament de 2013 publicats per Hisenda sobre el deute municipal espanyol, Monasterio  de la Sierra és l’ajuntament més endeutat d’Espanya, posició que ja va ocupar l’any anterior. Aquest poble burgalès de 46 veïns  té un deute 409.000 euros, és a dir, 8.891 euros per habitant.

A l’altre extrem esta el municipi de Illán de Vacas, a Toledo, és el poble més petit per nombre d’habitants d’Espanya. Compta amb un solitari veí, Julián Renilla, que alhora exerceix d’alcalde d’aquest municipi que, d’altra banda, està sanejat i no té ni un euro de deute.

Si busquem el nostre poble en aquest informe que ha fet públic Hisenda, sabrem que a 31 de desembre del 2013, el poble devia 274.000 euros, lo que vol dir que cada planer i planera devem 70’7 euros,  tenint en compte que som 3873 habitants a repartir. Això ens situa a la meitat de la taula d’ endeutament en relació als 8.116 poble i ciutats que hi ha a tota Espanya. Concretament estem al lloc número 4583.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada