El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el “Passaport de les Vies Verdes”

via-verdapontL’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa el “Passaport de les Vies Verdes”, una iniciativa de la ‘Fundación de los Ferrocarriles Españoles’, destinada a impulsar el coneixement dels diferents itineraris que es poden recórrer a peu o amb bicicleta arreu de l’Estat, i que compta amb la col•laboració del Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino i ’Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la visita a les dinou vies verdes de l’estat espanyol participants en el projecte, entre les quals hi ha la Via Verda del Baix Ebre, i fidelitzar als usuaris d’aquests recorreguts.

A partir d’ara, els usuaris de la Via Verda del Baix Ebre disposen de diferents punts per recollir i segellar el passaport. En concret, el passaport es pot retirar i segellar a l’oficina de Turisme de Tortosa, al punt d’informació del Parc Natural dels Ports a Roquetes, als ajuntaments de Xerta i Aldover, i a la pròpia seu de l’ens comarcal.

Aquests punts de recollida certifiquen amb un segell que el visitant ha transitat per la ruta de la Via Verda del Baix Ebre. Les persones que completin el passaport, vigent fins el 31 de gener de 2011, rebran un lot de productes de les vies verdes i entraran en el sorteig de 20 caps de setmana en allotjaments de les vies verdes participants.

La pàgina web www.viasverdes.com inclou una secció específica sobre el ‘Pasaporte de las Vías Verdes”, amb informació actualitzada dels diferents llocs per adquirir i segellar el passaport i les instruccions pel seu ús.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada