Vols Tens, la primera botiga gratuïta de l’Ebre

(La Marfanta/J.Roig).-O hem llegit  a diverses pàgines  digitals i finalment o reproduïm des de la de La Marfanta .Pensem que és una noticia o pot ser un anunci força interessant  en aquets temps que vivim i per  això el reproduïm  també des de La Plana Ràdio tal com l ‘hem trobat  .

L ‘escrit comença preguntant : “Tens un carregador de mòbil que ja no et serveix i penses que algú el podria aprofitar? Necessites uns mobles de menjador i no t’importa que estiguen usats?” Aquest és l’esperit de la botiga electrònica i gratuïta Vols Tens que ha obert portes fa uns dies a internet  que a les nostres comarques  te la seua referència  a la Ribera d’ Ebre .

En certa manera, la botiga funciona com una franquícia d’una xarxa social (, i s’emmarca en el projecte global de Vols Tens, que també ha començat a funcionar a Barcelona, i que permet obtenir i oferir objectes entre diverses persones, sense necessitat d’efectuar un intercanvi, i sense diners pel mig. Segons el flixenc Ferran Reyes, la iniciativa té l’objectiu de fomentar de manera pràctica la reutilització d’objectes que d’una altra manera anirien a parar a la deixalleria, però que a d’altres persones els podrien ser útils. Amb els nodes regionals, es pretén fomentar que aquests intercanvis es facen tenint en compte la proximitat de les persones interessades. En aquest sentit, comenten que l’ideal seria obrir botigues gratuïtes físiques sota el paraigües d’un mateix projecte, però a curt termini el primer repte és expandir Vols Tens al conjunt de les Terres de l’Ebre i crear un node que englobe les quatre comarques

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada