La Banda de música de Santa Bàrbara projecta gravar un compact disc


Es gravaria en directe al decurs d’ un concert a dos centres d ‘ancians
La iniciativa s’ emmarca  dintre el projecte “Tu ajudes” patrocinat per Catalunya Caixa.

Unió Musical Jaume Balmes (Foto J.Roig)

(J. Roig).-Com ha vingut fent els darrers anys,La Unió Musical  “Jaume Balmes” de Santa Bàrbara ha presentat el seu projecte per acollir-se al programa “Tu ajudes”  que organitza Catalunya Caixa  i que permet als clients de  l’ entitat  decidir el destí de part dels recursos econòmics de la Fundació Caixa Tarragona. Amb aquest innovador programa els clients donen suport  amb els seus vots  per aconseguir una dotació econòmica  per als projectes presentats per entitats sense afany de lucre que volen fer realitat.
Enguany el projecte presentat  pels músics planers  be impulsada per la necessitat de col•laborar amb col•lectius com  de la gent gran o amb possibles discapacitats que es troben en centres residencials o hospitalaris. L’ intenció,segons que explicava Marc  Subirats,director de la banda planera ,seria  fer un parell de concerts  gratuïts per las residents  de l’ Hospital de Jesús i de   l’ Onada  per poder  apropar-los els món de les emocions  tramés des de l’ interpretació de  la música de banda  en directe .

Els músics planers pensen que aquesta iniciativa pot significar un reconeixement i una activitat lúdica agradable per als malats i ancians per això han pensat que,com a segona part del projecte es podria fer una gravació en directe del concert  per deixar una mostra de la seua col•laboració   mitjançà un Cd .Per això  ,la quantia que rebin enguany,cas de ser seleccionats pels votants,aniria destinada  a adquirir  un equip de veus,microfonia i un petit estudi de gravació portàtil per poder dur a terme aquesta singular i solidaria iniciativa .
El primer dels concerts  ,el que es farà a l’ Onada ja te data  i es faria el 23 de Juny i el previst per a l’ Hospital de Jesús esta encara per decidir
Els interessats en recolzar aquest projecte  solidari i d ‘abast territorial  poden fer-ho  donant els seus punts al codi de votació 1309  que és el que es correspon a la Unió Musical Jaume Balmes.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada