Llistes d’espera per assistir a les converses en anglès

converses

Priemera trobada a les “Converses en anglès”- (Foto Smartcentre)

S’organitzen un cop al mes a l’Smarcentre de Santa Bárbara i estan dirigides per una veïna anglesa que viu al poble.

(J.Roig/T.G.).-Segons que ens explicava el personal de l’àrea multi funció que l’ajuntament de Santa Bárbara projecta des de l’Smartcentre, una de les activitats que organitzen, i que més èxit està tenint, són les anomenades “Converses en anglès” que van iniciar-se el mes de gener passat i que han tingut una resposta que fins i tot ha sorprès als organitzadors que han obert una llista d’espera per a gent interessada en participar-hi properament. Eduard Roldán deia que la clau de l’èxit possiblement cal buscar-la en el fet de que no són classes “formals”, sinó converses corrents que els assistents poden portar amb una nativa anglesa, veïna del nostre poble que col•labora en la iniciativa. Els participants es reuneixen un cop al mes per parlar en anglès i la propera trobada serà aquest dimecres 17 de Febrer.

Actualment el grup està format per 11 persones i està limitat en el nombre de participants per poder donar més fluïdesa a les converses que es complementen amb un grup que han creat al Whatsapp, naturalment en anglès. Tot i això, el tècnic deia que si hi ha més persones interessades han obert aquesta llista d’espera per poder cobrir possibles baixes.

Roldán afegia que encara que, òbviament, cal tenir un coneixement mínim d’anglès, no cal tenir un nivell molt alt per poder assistir a aquestes converses, que van començar tractant qüestions disperses, però que ara es volen ordenar temàticament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada