L’escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara obre les portes als pares dels alumnes

14681816_10209328869533065_2972324830998116631_n

D’esquerra a dreta, Núria Royo i Bàrbara Rodrigo. (Foto: T.G.)

Aquest curs podran assistir a les festes que organitza el centre, com per exemple la de la Castanyada.

L’AMPA de l’escola també anuncia que organitzarà campus per a que els escolars estiguin atesos en determinades dates de l’any en que no hi haurà classe.

També posa en marxa el bons multimèdia 10 per atendre necessitats puntuals dels alumnes.

(J.Roig/T.G.).-Ara fa una setmana, l’AMPA de l’escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara va celebrar la seua assemblea general, on un dels punts principals era la presentació del nou equip directiu del centre que a partir d’aquest curs vol implantar una sèrie de novetats en la gestió de l’ escola i també amb la relació d’aquesta amb els pares i mares dels alumnes.
Bàrbara Rodrigo i Nuria Royo respectivament com a presidenta i vocal de l’Ampa planera explicaven a la ràdio del poble que el nou director els va explicar el seu projecte de centre, dels que va destacar la seua intenció de posar en marxa un programa de reutilització de llibres i, sobre tot, tornar a obrir les portes del col•legi per a que les festes que s’organitzen al centre estiguin obertes als pares dels alumnes, la més immediata, la de la Castanyada.
Un altre dels punts que l’Ampa volia destacar era que, per primer cop, aquest curs posaran en marxa uns campus especials per Setmana Santa i el 8 de Maig (que serà dia pont per la celebració de la festa del copatró Sant Gregori el dia 9), i que permetrà la conciliació familiar aquests dies en que no hi haurà classe, ja que, els nens que ho necessitin, estaran atesos igualment durant unes hores encara que els pares treballin.
L’assemblea va donar compte també de les activitats extraescolars que començaran properament com multi esport o ball o la d’anglès que ja ha començat. En canvi l’activitat de teatre de moment queda en suspens perquè no hi ha suficients inscrits.

Un altra novetat que explicaven les responsables de l’Ampa de l’escola són els anomenats pacs multimèdia 10 que es poden utilitzar durant tot el curs en el moment que la família, per la circumstància que sigui, necessiti que l’infant sigui atès fora de l’horari escolar. El pac de 10 serveis té un preu de 20 euros i es pot adquirir a l’entitat bancària amb la que treballa l’associació.