El centre de dia rep nou finançament, que permetrà la seva posada en funcionament

centredia_EDITORA9808EDITORA_4341

Foto:AdSB

L’Obra Social La Caixa participarà del projecte amb l’aportació de 90.000 euros
Amb aquesta nova injecció econòmica l’ equip de govern planer preveu que les obres acaben enguany i el centre es pugi posar en marxa el 2014.

(AdSB/J.Roig).-Finalment sembla ser que el proper 2014,el reivindicat Centre de Dia de Santa Bàrbara podrà ser una realitat gràcies al finançament  que rebia de la Generalitat de Catalunya l ‘any passat   i a la nova i definitiva injecció econòmica que ha rebut enguany,en aquest cas, gràcies al  Departament de Benestar i Família que  ha tingut en compte el projecte planer en la programació dels ajuts d’obra social previstos en el conveni signat amb les caixes catalanes, entre elles amb la Caixa de Pensions de Barcelona,segons informa,des de la seua pàgina web,l’ ajuntament planer.

Aquest cop, l’Obra Social La Caixa participarà del projecte amb l’aportació de 90.000 euros més, que permetran la finalització del projecte, l’equipament per a tots els serveis i, per tant, la seva posada en marxa.

Seguint la programació plantejada a partir de la subvenció de l’any passat, es preveu acabar les obres al llarg de l’any 2013 i posar en marxa el servei a principis de l’any 2014.
De moment el nou equipament acollirà, a la planta baixa, un Centre de Dia per a la gent més gran del municipi, que a hores d’ara es veu obligada a buscar el servei en altres municipis.

A la planta primera,el servei de Centre Obert per a infants i adolescents, les classes de català per a adults i les dependències dels Serveis Bàsics d’Atenció Social Primària. Tots ells serveis que venen oferint-se ,des de fa molts anys al municipi, però que mai havien pogut comptar amb un espai propi, pensat i ideat totalment a les seves necessitats específiques.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada