El Centre Obert l’ Oliveta preveu una forta demanda d ‘aquest servei extraescolar.

Activitat al Centre Obert l’ Oliveta (Foto:AdSB)

Avui acaba el termini per fer les inscripcions.
(J.Roig/T.G.).-Avui acaba el termini per poder realitzar les inscripcions  per al proper curs   al Centre  Obert l’ Oliveta de Santa Bàrbara .El centre és una iniciativa de la Regidoria de Serveis Socials del nostre ajuntament que té com a objectiu  acollir als nens i nenes en edat escolar  per oferir-los diferents activitats , fora dels horaris lectius .
Montse Tomàs , coordinadora del centre, ens explicava que la previsió és que enguany hi hagi una forta demanda ,tenint en compte la situació econòmica de moltes famílies i que el servei és gratuït,tret d’ una petita aportació per a la provisió de material que s ‘empra als tallers.
Tomàs destacava també que la capacitat d ‘acollida al centre  està limitada a 30 infants,per lo que,en acabar avui les inscripcions ,caldrà fer una selecció d ‘admesos seguin criteris econòmics  i socials de cada família.
Les activitats que ofereix el Centre Obert l’ Oliveta són impartides per quatre educadores i   es duent a terme de dilluns a divendres entre les  5 i les 7  i mitja de la tarda  i estan adaptades a les edats dels usuaris .
Els documents que cal presentar  dels menors per fer  les  inscripcions són la targeta sanitària,DNI i certificat d ‘al•lèrgies o discapacitats ,si és el cas .Les inscripcions es fan al mateix centre,al Saló Parroquial i el curs començarà el proper dilluns,17 de Setembre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada