Josep Poblet inaugurarà la reforma i millora de les instal•lacions esportives municipals de Santa Bàrbara

Al decurs del passat 2009 l’ ajuntament de Santa Bàrbara va emprendre una sèrie de millores i reformes a les instal•lacions esportives municipals que cloïen fa unes setmanes amb l ‘acabament de les obres  dels nous vestidors.

De fet les obres van començar amb la transformació del camp de futbol ,canviant la gespa natural per l ‘artificial  complementant-ho amb la construcció d’una grada a tot el lateral del camp de futbol .També l ‘any passat  es va procedir a la reforma de la pista multi esport que ara inclou  dues pistes de tennis i dues pistes de pàdel complementant la reforma amb un nou enllumenat, l’enjardinament i la pavimentació de tota el complex poliesportiu, a més d’un parc infantil i una taula de tennis d’exterior , finalment com diem la construcció d’uns vestidors multifucionals per a tota la zona , han acabat d ‘arrodonir aquesta important aposta inversora del municipi en matèria esportiva que serà inaugurada oficialment pel president de la Diputació de Tarragona ,Josep Poblet ,el diumenge  25 d’ Abril , dintre ja del marc de celebració de les Jornades Culturals.
En lo que fa referència a l ‘estructura d ‘aquesta darrera obra ,els vestidors multifuncionals,  està formada per 6 vestidors d’equip, equipats amb banquetes, dutxes i serveis, 3 vestidors individuals, 6 magatzems petits, 1 sala de control, 2 sales de reunions (multifuncionals) i 2 WC per a donar servei a tots els actes i esdeveniments que al llarg de l’any es duen a terme a la zona poliesportiva, per exemple a les fires o a les festes majors.

L’obra ha finalitzat amb la connexió a la xarxa municipal d’aigua, clavegueram i gas; i amb la pavimentació i retolació de tota la zona perifèrica de l’edificació.

El total de l’obra ha pujat un total de 305.00 euros, finançats al 100% pel FEIL i executada per l’empresa tortosina Güeche Encofrats, S.L. i amb la participació de diferents empreses locals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada