Esquerra Planera vol participar en la confecció del programa de Festes Majors

santgregori_EDITORA9808EDITORA_5501

Elecció Pubilles 2014 (Foto:AdSB)

Han demanant una reunió amb la regidora de Fires i Festes perquè volen aportar propostes.
També demanen a l’equip de Govern de l’Ajuntament de Santa Bàrbara que es repinten els passos de vianants elevats.

(J.Roig).-No és la primera vegada que expressen la seua voluntat per poder participar activament en la preparació del programa de Festes Majors i així ho van tornar a fer constar a la darrera sessió plenària. El grup d’Esquerra Planera vol aportar idees al programa i no limitar-se a emetre el seu vot a favor o en contra quant es posa aprovació de la Corporació.
Manel Crespo, regidor de EP, deia que creuen que poden aportar bones idees al programa i per això han demanat una reunió amb la regidora de Festes per tal d’exposar formalment la seua voluntat. Crespo creu que hi ha receptibilitat per part de l’equip de govern i estan a l’espera de que se’ls convoqui. “Volem participar i fer una oposició constructiva”, deia el regidor.

Esquerra Planera també ha demanat que es repinten els passos de vianants elevats que amb el temps i el pas de vehicles han quedat descolorits, no es veuen de lluny i poden resultar perillosos. Crespo deia que l’equip de govern va prendre nota del prec per passar-ho a la llista de tasques pendents de la brigada municipal però que “no ho van considerar un treball urgent”.

Una altra pregunta que EP ha traslladat a l’equip govern de Santa Bàrbara feia referència al perquè s’havien talat els arbres a la zona de la nova Plaça de la Independència. Sembla que, segons va dir el mateix regidor, els arbres s’haurien tret a petició dels veïns pels possibles mals que les arrels dels mateixos produïen als seus jardins o instal•lacions soterrades d’aigua o llum.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada