La restauració del carrer Victòria, pendent de les obres de canalització dels pluvials.

L ‘alcalde diu que s’ ha fet un arranjament provisional  dels clots  perquè  no té sentit fer una gran inversió, si al cap d’ un temps, s’ ha de tornar a obrir el carrer.

“Parchejat” d’ un tram del C/ Victòria.(Foto:J. Roig)

(J.Roig).-Amb l’ implantació , fa uns anys ,del sentit únic al carrer Major de Santa Bàrbara,els carrers paral•lels ,Aire i Victòria, es van convertir en una de les vies urbanes amb més transit del municipi. Aquesta circumstància,sumada al fet  de l ‘erosió a la que estan sotmesos aquests dos carrers quant plou molt, ja que  transcorren en bona part pel llit del barranc de la Martinenca que travessa el poble ,han fet que el ferm d ‘aquestes vies s’ hagi vist greument deteriorat  ens els darreres mesos,lo que ha provocat algunes queixes veïnals.
En una entrevista a la ràdio municipal,l ‘alcalde de Santa Bàrbara,Jordi Boronat justificava el que no se’ls   hagi aplicat una nova capa asfàltica , perquè  els treballs de restauració estan supeditats a les obres de canalització dels pluvials que afectaran aquests dos carreres. Boronat deia que no te cap sentit asfaltar de nou aquests carrers,  si d ‘aquí a uns mesos s’ han de tornar a obrir  per a dur a terme els treballs de canalització. “Estaríem abocant allí uns diners que es veurien malmesos  quant tinguéssim que tornar a aixecar aquesta via,” justificava l ‘alcalde.
Boronat deia que per això “una gran inversió,al carrer Victòria ,no es farà”. Així, l ‘actuació d’ urgència i provisional que s’ ha fet aquests dies  dels clots  i erosions que  pateix aquesta via, ha estat el  “parchejat”  que es pot veure,parcialment, a la foto.
Recordem que,com ja vam informar fa unes setmanes,  el començament de les obres de canalització dels pluvials del carrer Victòria, seria  tant bon punt es confirmés la subvenció demanada al fons europeu FEDER.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada