El planer Manel Arasa revalida per tercer any consecutiu el títol de campió de la DH Godall.

Manel Arasa (Foto M.Arasa)

Sense entrar en competició,la prova va tenir la participació d’ un corredor invident.

(LPR/J.Roig).-Un total de 270 corredors es van inscriure al  4art DH Godall que es va disputar el passat cap de setmana a la Serra de Godall organitzat per la Unió Ciclista Santa Bàrbara  Ximo Bel ,secretari de l ‘entitat, ens deia que finalment solament van poder ser 240 els participants ,repartits entre els categories de Elit,Masters,Juniors,Cadets,Rigides i Fèmines.

Desprès de disputar-se les dues mànegues de la prova ,el millor temps absolut  va ser   per a  Manel Arasa Martí de l’equip 5 Seconds de Santa Bàrbara que va recórrer els 1300 metres del circuit en  2  minuts ,2 segons i 2 centèsimes de segon,aconseguint, per tercer any consecutiu, proclamar-se Campió del DH Godall .El segon millor temps  va ser per al corredor de Castelló,Lluis Dols Casanova que va fer solsament  32 centèsimes més.

Una de les singularitats del Descens Godall d ‘enguany va ser que,sense entrar en competició,  Alfons Bayonas un esportista invident va fer tot el complicat  recorregut amb  una bicicleta tàndem acompanyat del seu guia Toni Aparici. Tot i minusvalia d’ Alfons,e l tàndem va fer la baixada amb un temps de 4 minuts i 58 segons.

L’ organització es sentia molt satisfeta pel resultat global de la competició  que any rere any agafa més renom,com o demostra  l ‘elevada participació i la procedència diversa dels esportistes ,quatre d ‘ells de Santa Bàrbara dels 143 catalans participants,61 de la Comunitat Valenciana,20 d ‘Aragó  ,10 de Murcia,2 de Galicia i 2 més d ‘Andorra.

Del total de participants 8 eren dones. El més petit tenia 8 anys i el de més edat,50.

El DH Godall  es celebra al circuit recuperat , amb  el vistiplau de l ‘Ajuntament de Godall , per la Unió Ciclista Santa Bàrbara  i que baixa des de la mola propera al municipi amb un fort desnivell fins a les parets del poble.