Jordi Boronat tornarà a encapçalar la llista de CiU a les municipals de Santa Bàrbara

(Redacció/J.Roig).-El passat 12 de febrer es va celebrar a Santa Bárbara I’assemblea de militants i simpatitzants de CiU locals, on entre d’altres punts a I’ordre del dia, s’escollí el proper Cap de llista de CiU a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2011, un cop l’actual cap de llista i alcalde Jordi Boronat Ferré, anunciés que es tornaria a presentar per continuar amb el projecte de poble endegat feia quatre anys a la població.

En aquest sentit, I’assemblea va acordar per unanimitat que I’actual alcalde de Santa  Bárbara i President local de Convergència i Unió al municipi, Jordi Boronat, encapçalés la llista a les properes eleccions en base a la trajectòria professional i institucional al front de  les diverses responsabilitats que ha desenvolupat en el mateix Ajuntament de i en general en el marc de la societat planera.

Boronat va acceptar l ‘encàrrec de l ‘assemblea ,segons va dir, perquè segueix tenint per a Santa Bàrbara  un projecte de futur clar i renovat fixant-se  com prioritats el manteniment de la cohesió social, I’aposta per les noves infraestructures i el manteniment de la qualitat de vida de tots els planers i les planeres .

Jordi Boronat  va néixer a Santa Bàrbara  ara fa 41 anys ,desenvolupant la seva tasca professional en el món de la psicologia.

L’any 1995 fou elegit regidor de joventut a l’Ajuntament de Santa Bárbara, essent alcalde  Josep Bertomeu. Membre del Consell assessor de la Secretaria general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
El 1999 amb Joaquim Martí d’alcalde, és primer tinent d’alcalde  d’Esports, joventut i personal i Hisenda i especial de comptes. El 2003 també amb Joaquim  Martí, primer tinent d’alcalde d’Hisenda, especial de comptes i serveis de l’Ajuntament de Santa Bárbara.
Finalment l’any 2007 és elegit Alcalde de Santa Bárbara per majoria absoluta fins I’actualitat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada