Comença el curs al Col•legi públic “Jaume Balmes” de Santa Bàrbara amb increment d’ alumnes i de professorat.

Ceip Jaume Balmes i Passeig de les Escoles-Santa BàrbaraCom a la resta del país, Santa Bàrbara va començar el curs escolar la passada setmana  amb normalitat tal i com explicava ,en una entrevista,el director del centre,Cèsar Roig.
Roig donava algunes dades d’ aquest inici de curs i destacava el fet de que ,enguany,tots els cursos del col•legi estan doblats. Això es tradueix en un augment d’ alumnes i de professors.
Enguany el Ceip “Jaume Balmes” acull un total de 355 alumnes,21 més que l’ any passat. La plantilla de professors enguany és de 31 mestres.
Un altra novetat del centre és que enguany s’ ha canviat també l’ horari  lectiu per tal de poder ampliar els horaris de claustre,necessari per a les reunions dels docents. Així enguany  l’ horari escolar és de les 8:30 del mati a les 12:30h. ,de manera que els i  les mestres ,en aplicació de la sisena hora que marca la normativa , tenen des de les 12:30 a les 13:30 h. per poder fer les necessàries reunions de centre i de cicles. Per les tardes ,l’ horari és l’ habitual ,de 15 a 17h.
Cèsar Roig admetia que l ‘acomodament a aquest nou horari per part dels pares pot  requerir un període d ‘adaptació,però al mateix temps també deia que el centre de Santa Bàrbara n o és una excepció en aquest sentit.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada