Les imatges de la Festa Major -Dimarts 12 de Juliol-(Festa passada per aigua)

Escena de l 'obra "Casats per amor .. a la pasta"(Foto J.Roig)

(J.Roig).-La previsió ja parlava de la possibilitat d ‘alguns ruixats tempestuosos  per a la tarda d ‘ahir. I així va ser. Els afeccionats taurins que estàvem gaudint  d’ una magnifica tarda de bous de la ramaderia       de Hilario Princep   ,vàrem tenir que acabar de berenar a corre-cuita i alguns ni van poder acabar perquè la pluja,encara que minsament va fer acte de presencia per remullar l ‘ambient  i poca cosa més. En uns vint minuts es va tornar a reprendre el Concurs de Ramaderies encara que ja amb molt menys públic. Públic que segurament va aprofitar l ‘excusa de la pluja per anar a canviar-se de roba  i sense encantar-se  (per poder  assegurar –se una cadira),dirigir-se al Centre Cultural on   el Grup Teatral Planer representava per segona nit consecutiva l’ obra “Casats per amor …a la pasta”. I amb quin èxit !! Per segona nit  el Centre Cultural les quedava petit  per encabir les més de 300 persones que  no es van voler perdre aquesta  divertida i “picant” comèdia que va estar  resolta  amb la professionalitat  a la que ens tenen acostumats les actrius i actors del Grup.

La sorpresa va ser quan el públic va sortir de la sala. Els carrers encara “corrien”.La tronada havia tornat a fer acte de presència mentre gaudíem del teatre i deixava finalment uns 5 litres de pluja per m2  i als espectadors dels “50 anys de carrosses” que s’ havia de projectar a la plaça major a partir de les 11 de la nit  ,sense pel·lícula.

Un dels coautors del  vídeo, ens deia aquest  mati que es va intentar     fins a tres vegades iniciar la projecció per que cada vegada que s’ intentava,un nou ruixat venia a fer fora   al públic que aguantava les impertinències meteorològiques   .Finalment es va decidir que el proper divendres a partir de les deu de la nit es farà aquesta projecció i acte seguit la quarta i penúltima part  d ‘aquest interessant documental.

En definitiva,la pluja va ser en bona part ,sinó la protagonista,si  la que va condicionar alguns dels actes de la nostra Festa Major de Dimarts.

Al  recull fotogràfic festiu   que podeu veure cada dia a l ‘apartat “Galeria d’ imatges” d ‘aquesta mateixa pàgina  i trobareu el resum visual de lo que heu pogut llegir.