Esquerra Planera no aprova el Programa de Festes Majors Santa Bàrbara 2016

BOQUE, MARCH I NOIA

El regidor d’EP Marc March a la sala de Plens de Santa Bàrbara (Foto: J.Roig)

Marc March diu que, “no perquè hi estiguem en contra, això que quedi molt clar, si no per la manera com s’ha fet”.
El portaveu de la formació lamenta que no se’ls inclogui cap de les propostes que van fer tot i estar disposats a assumir la seua part de responsabilitat en l’exit o fracas de les mateixes.
D’altra banda i segons March, la regidora de Festes argumenta la seua negativa a incloure les seues aportacions perquè “ si alguna cosa no funciona serà ella la que rebi les critiques”.

(J.Roig).-El cap de llista i portaveu del grup municipal d’Esquerra planera s’ha tornat a queixar , una vegada més, de que l’equip de govern de l’ajuntament de Santa Bàrbara no els ha deixat participar en la confecció del programa de festes que es va aprovar a la darrera sessió de ple extraordinària.

Marc March ha insistit en recordar que, des de l’inici d’aquesta legislatura, ja havien expressat la seua voluntat de participar positivament com a grup a l’oposició en la gestió municipal, aportant, per exemple, idees i propostes per al programa de Festes Majors. Desprès de diversos intents, finalment van ser convocats per la regidoria a finals del passat mes de Març, massa tard, segons el regidor, per poder incloure-les al programa o per dotarles del corresponent pressupost.
March explicava que van fer propostes com la de buscar alguna alternativa que diversifiqués els actes infantils que es fan a la mitja part dels bous, o recuperar una jornada de jocs  tradicionals, però que van rebre la resposta negativa de la regidora de Festes, argumentant que, com a responsable del programa de Festes, “si alguna d’aquestes propostes no funcionava, seria ella la que rebria les crítiques i per això era ella la que decidia que entrava i que no entrava.”
Per aquest motiu el grup d’Esquerra Planera va votar en contra del programa de Festes, aclarint que  ho van fer, no tant pel contingut del mateix, si no per les formes, assegurant que, sobre els motius argumentats per la regidora per excloure les sues propostes, ells estaven disposats a assumir la seua part de responsabilitat sobre l’èxit o el fracàs de les mateixes. “Vam votar en contra del programa, no perquè hi estiguem en contra, això que quedi molt clar, si no per la manera en que s’ha fet”, concloïa el regidor.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada