Els estudis de La Plana Ràdio es converteixen un any més ,en una aula del Institut.

2 1Els alumnes de 3er. d ‘ESO van presentar ahir a través de els ones , el crèdit de síntesi.

(J.Roig).-Des de fa sis anys  i a la recta final del curs,els alumnes de Tercer d ‘Eso de l’ Institut Les Planes de Santa Bàrbara venen a la Plana Ràdio per tal de presentar el treball realitzat per al crèdit de síntesi.
D ‘aquesta original manera els estudiants poden mostrar al poble i a l’ audiència el treball realitzat en equip i normalment sempre sobre el tema de mitjans de comunicació.
Així  dons ,ahir des de les 9  i fins les 12  del matí, un total de set grups de nois  i noies de l’ IES  van ocupar tota la franja matinal de programació amb els continguts preparats  i  presentats per ells mateixos  amb temàtiques tant diverses com informatius,entrevistes,biografies o musicals.

El periodista planer Josep Maria Arasa,l’ esperantista i viatger senienc Manel Vinyals o el direcotr de l ‘emissora van esser ,els entrevistats,mentre que la biografia musical va dirigir-se cap a intèrprets tant populars com Britney Spears o One Direction.Finalment hi ha que descar el nivell dels “informatius” que altres grups van preparar.

En definitiva una experiència que un any més serveix per incentivar el treball de síntesi dels estudiants fent-lo públic i al mateix temps serveix a l ‘emissora per captar possibles futurs col.laboradors.

Els alumnes de l ‘Ies van venir acompanyats dels professors i van rebre també la visita i felicitació del regidor responsable de l ‘emissora Antonio Ollés i del director de la mateixa Josep Roig

La Plana Ràdio  agraeix la confiança que el personal docent del centre  demostra cada any  amb aquest mitja de comunicació local i  que permet ,a part de difondre el treball dels estudiants, visualitzar una vegada més el servei que  ofereix la ràdio a la comunitat més propera.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada