L’ Ies Les Planes i el Ceip Jaume Balmes confien a La Plana Ràdio els treballs de final de curs

Foto: IES Les Planes

L’ institut presentarà el crèdit de síntesi  dels alumnes de tercer  i el Ceip el treball sobre el Pop i el Rock que han preparat els alumnes de sisé.

(J.Roig).-La ràdio municipal com a eina de comunicació de proximitat i dinamització social,és a Santa Bàrbara,també un instrument  educatiu que els darreres anys be utilitzant l’ IES Les Planes del nostre poble i que enguany també acollirà la demanda del Ceip Jaume Balmes per tal de donar difusió al treball escolar que han preparat des del centre.

Així,dijous i divendres,14 i 15 de Juny ,els estudis de La Plana Ràdio acolliran els alumnes de tercer d ‘Eso  per que puguin presentar els treballs de síntesi dedicats a la comunicació. El programa especial començarà a les 9 del mati i fins les 12 del migdia .Demà seran vuit els grups que presentaran els seus treballs que inclouran informatius preparats pels alumnes,entrevistes a alcaldes ,directors de centres i fins i tot  djs populars  o reportatges dedicats a populars músics.

El divendres,el programa començarà a les 10 del mati i seran tres els grups que hi participaran.

D ‘altra banda,enguany també rebrem els alumnes de sisè del Ceip Jaume Balmes. El dijous 21 de Juny a partir de les 9 i fins les 11 del mati  els dos grups en que s’ ha dividit l ‘equip d ‘estudiants ,ens presentaran un magnífic  treball que han preparat sobre la música  “Pop i Rock”  i que es fruit d’ una pluja d ‘idees  proposada pel centre  i que  desprès ha servit per a que els grups es repartissin el continguts que volien desenvolupar ,fessin la recerca de l ‘informació ,la treballessin per exposar-la a classe  i finalment la poguessin  presentar a la ràdio ells mateixos com a part d ‘aquesta experiència de treball de recerca i en equip.

La Plana Ràdio ha posat l ‘emissora a disposició dels responsables dels centres ,convençuda de que  l ‘al•licient de poder  difondre el treball i l ‘esforç dels alumnes a tot el poble i pobles veïns,ha de servir  per fer augmentar  l’ interès per aconseguir  la màxima qualitat en els treballs  i a l ‘hora aportar-los-hi  l ‘experiència de poder dirigir-se a un públic més ampli.