Avui comencen a Ulldecona les Primeres Jornades Apple

La gran quantitat d’inscrits a aquestes Jornades superen les expectatives dels organitzadors.

(J.Roig).-L’ Institut Manel Sales i Ferre d’ Ulldecona acollirà aquesta tarda a partir de els 19h. la primera de les sessions de les jornades sobre el món Apple que s’ organitzen per primer cop a les Terres de l ‘Ebre.

Segons que explicava Manel Casado,un dels organitzadors de les Jornades ,la sessió formativa d’ aquest  divendres no conté xerrades tècniques, sinó divulgatives  i per això estan obertes a tothom, siguin o no usuaris d’Apple.A més les xerrades seràn d’una durada breu amb la voluntat de crear interacció i debat amb els assistents. Aquestes xerrades estan enfocades a donar a conèixer les possibilitats que ofereix aquesta marca en tots els camps: professional, oci, familiar, etc.

Per al dissabte,s’ ha pensat una jornada més lúdica i es farà una sortida en BTT de 30 Km. per la serra del Montsià per finalitzar amb  una paella “macaire” a l’ermita de la Pietat. Les Jornades finalitzaran amb una visita a les pintures rupestres d’Ulldecona.

Casado es mostrava satisfet i sorprès per la gran acollida que ha tingut la iniciativa de donar a conèixer el mon Apple a les Terres de l’ Ebre ja que a principis d ‘aquesta setmana es van tenir que tancar les inscripcions en haver assolit el centenar de places previstes donat l ‘aforament del local on es celebraran .

Cal recordar que el cost de les activitats és gratuït, excepte el dinar de dissabte que té un preu simbòlic de 5 euros i que es podrà pagar en el mateix moment.
Les Jornades Apple estan organitzades per l ‘associació ATICTES amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ulldecona.