El PPC de Santa Bàrbara pregunta perquè encara no està en funcionament la deixalleria municipal.

xavier-boqueA la darrera sessió  plenària celebrada a l ‘ajuntament de Santa Bàrbara ,el portaveu  i regidor del  PPC , Xavier Boqué , va preguntar el perquè ,tot i estar l’ obra acabada, encara no havia començat a donar servei  la deixalleria municipal.

Boqué   justificava la seua pregunta dient que el  tema ja s ‘arrossega  de la legislatura passada

El regidor popular mostrava , en declaracions a La Plana Ràdio, el seu malestar perquè qui va respondre a la seua pregunta  havia estat el regidor del PSC Fernando Llombart, també a l ‘oposició. El regidor popular demanava que fora l ‘alcalde qui s’ interessés  pel tema , preguntant al consell d’ alcaldes , per poder donar-li la resposta .

Llombart , representant socialista  al Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de la Comarca del Montsià , va explicar que el retard en la posada en marxa de la  deixalleria municipal  es produïa   perquè l ‘adjudicatària de les compactadores que s’ hi han d’ instal.lar ,  tenia un parell de mesos  per poder-ho fer .

Aquest termini  està  exhaurit i per això creia que abans d’ acabar el present mes de maig , la deixalleria  començaria a donar servei.

A finals del 2008 el mateix Llombart explicava que el retarda era  ,sobre tot, perquè no hi havia assignació  pressupostaria per  dotar  de personal les instal•lacions i que el Consell d’ Administració del Consorci montsianec de residus havia tractat la possibilitat de que la deixalleria tingués també una compactadora per cartrons.

Sis mesos després la deixalleria municipal de Santa Bàrbara és un obra acabada , i que paradoxalment , els planers i planeres encara no poden utilitzar. Mentrestant  , l’  ajuntament ha de continuar donant servei de recollida de voluminosos  domiciliaria una vegada al mes i amb servei contractat de manera paral•lela.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada