Xavier Pallarès, presideix el Consell de Direcció de l’Administració territorial del Govern a les Terres de l’Ebre

Consell de Direcció de l’Administració territorial del Govern a les Terres de l’Ebre

Joan Juan Aixa, nou director territorial de Justícia de les Terres de l’Ebre
Salut obrirà en breu la Unitat de Salut Laboral de les Terres de l’Ebre, al CAP Baix Ebre


(Redacció/J.Roig)
.-El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, va presidir ahir el primer Consell de Direcció de l’Administració territorial de la Generalitat a les comarques ebrenques d’aquesta legislatura.

En aquesta primera sessió ordinària del Consell de Direcció, Pallarès va aprofitar  també per presentar el nou director territorial de Justícia de les Terres de l’Ebre, Joan Juan Aixa, a la resta de membres del Govern.

Joan Juan, que va assumir ahir la direcció territorial amb el traspàs de cartera del fins ara director Federico Diego, s’ha mostrat molt il•lusionat amb aquest nou repte, que emprèn amb l’objectiu d’aconseguir “una administració de Justícia més eficient, moderna i propera al ciutadà”.

D’altra banda, durant aquest primer Consell de Direcció els diversos responsables dels departaments del Govern a les Terres de l’Ebre “hem posat en comú els temes interdepartaments, per tal de coordinar i aglutinar esforços pressupostaris, amb l’objectiu de racionalitzar les actuacions i les despeses” – va explicar  Xavier Pallarès.

Així, entre els temes plantejats pels diferents departaments, el delegat del Govern va destacar les problemàtiques d’Ensenyament pel que fa a les matriculacions dels centres de St. Jaume d’Enveja i el tercer institut de Tortosa i la seva ubicació a l’edifici Betània; la neteja del canal del riu per a l’inici de la campanya de navegabilitat que l’Idece encetarà la propera setmana, o la situació dels convenis de Benestar Social i Família per concertar places a centres de dia i residència perquè no compten amb consignació pressupostària i també les demandes que els ajuntaments han fet a Governació i Relacions Institucionals per cobrar els ajuts del PUOSC, per tal de liquidar-los abans de plantejar la nova proposta d’aquest 2011.

A més a més, el director territorial de Salut va informar de  la inauguració en breu de la Unitat de Salut Laboral de les Terres de l’Ebre al CAP Baix Ebre, a Ferreries-Tortosa, i la concertació dels convenis de transport sanitari, amb els serveis d’ambulàncies i de taxis, de les comarques ebrenques.
Finalment, des del Departament d’Empresa i Ocupació també es va destacar  la propera convocatòria dels Plans d’Ocupació.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada