“Retrats robats i posats” és el “misterios” lema del concurs de fotografia digital que organitza l’ Infocentre

J.Roig

(J.Roig).-La creixent afició a la fotografia que s’ ha experimentat a Santa Bàrbara,gràcies en bona part a l ‘aparició de les càmeres digitals,va fer pensar als responsables del punt TIC planer en la possibilitat de convocar un premi per a que els afeccionats pugessin mostrar les seues obres al públic.
Per això,des de fa 6 anys l’ Infocentre Planer convoca el Concurs d’ imatge Digital,enguany sobre la temàtica titulada “Retrats posats i robats”

La responsable de l’Infocentre, Mercé Fort explicava que la gran participació de concursants a la convocatòria de l ‘any passat  i el nivell de els obres presentades utilitzant diferents tecniques de retoc i millora de les fotos,fa pensar en la consolidació del premi .

Els participants a l ‘edició d’enguany poden presentar cadascun un màxim de tres fotografies inèdites  en paper o en format digital ,personalment o al correu electrònic infocentre@santabarbara.cat.
El termini per presentar els treballs anirà de desprès de Setmana Santa i fins al primer de Juliol.

El primer premiat rebrà una gratificació de 100 euros   i 50 el segon.
La millor compensació és  però,el fet de que els premiats poden veure exposades les seues obres a l ‘entrada de l ‘ajuntament durant tots els dies de Festes Majors per a que pugin ser vistes i valorades pel públic

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada