L’ antic pont del tren es reconstruirà a la rotonda de la nova circumval•lació de Santa Bàrbara

santa-barbara

Segons que informa la pàgina web de l’ Ajuntament de Santa Bàrbara , el pont de l ‘antiga via del tren que passava per la població , es podrà salvar.

L’ anterior consistori ja es va preocupar ,en el seu moment , de salvaguardar aquest símbol testimoni , juntament amb l ‘estació i les andanes   de  temps pretèrits , quan el ferrocarril de la línia Barcelona –Valencia tenia el seu recorregut i parada al municipi fins que ,fa uns anys, Renfe decidís escurçar-lo enllaçant directament l’ Aldea i Freginals ,sense passar per Tortosa i per tan per Santa Bàrbara. En aquell  moment l ‘equip de govern va restaurar el pont ,col•locant-li a sobre  ,amb lletres grans ,el nom del poble.

Ara i amb les negociacions portades a terme entre l’alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat i el Director Territorial de Carreteres, Lluís Lacruz sembla que  l’antic pont del tren es conservarà tot i que es tindrà que traslladar el seu emplaçament.

I és que aquest pont  estava afectat pel projecte de la segona circumval•lació de la carretera d’Ulldecona a Tortosa, en la variant de Santa Bàrbara .

Ara  sembla que s’ha arribat a l’acord entre totes dues administracions per  traslladar i reconstruir al pont al bell mig de la rotonda que regularà el tràfic provinent d’Amposta – Ulldecona  i Tortosa.

L’Alcalde de Santa Bàrbara es mostra plenament satisfet per aquest acord a què han arribat totes dues administracions alhora que agraeix al servei territorial de carreteres la seva voluntat de col•laborar a mantenir la identitat planera.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada