El Museu de la Vida a la Plana rep gairebé 1250 visites en un any.

Façana del Museu (Foto:LPR)

Actualment el  museu obre amb personal de l ‘ajuntament.
El regidor de Promoció Econòmica diu que s ‘estan buscant fórmules mixtes de gestió que passarien per  que un particular s ‘en encarregués els caps de setmana.

(J.Roig/T.G.).-Després de 18 mesos des de  la inauguració oficial del Museu de la Vida a La Plana de Santa Bàrbara, l ‘ajuntament segueix buscant fórmules per tal de treure-li el profit que  necessiten unes instal•lacions   com aquestes.
Fent un poc d’ història cal recordar que  la primera intenció de l ‘equip de govern planer va ser el de que ,com s’ ha fet amb d ‘altres instal•lacions municipals, la gestió del Museu  fora privada i així ,del març al juliol d ‘enguany,  es va concedir aquesta gestió a la senyora Teresa Guerrero , Màster de direcció d’empreses turístiques amb més de 15 anys d ‘experiència en aquesta camp ,però que , per motius personals,va haver-ho d ‘abandonar poc desprès,deixant de nou a l ‘ajuntament amb la responsabilitat de donar el servei.

Ara  i segons feia públic el regidor de Promoció Econòmica de Santa Bàrbara ,Antonio Olles,desprès d’ un any des de que el consistori  tornes a agafar el control de les instal•lacions,donant el servei de visites amb el personal propi de l ‘ajuntament   ,s ‘estan buscant fórmules  mixtes  que passarien per a que entre setmana la gestió seguís essent municipal i  privada els caps de setmana.
Olles deia que desprès d ‘aquests primers dotze mesos obrint amb personal de l ‘ajuntament,el balanç de visites no està malament, amb un total de 1248  visitants,un 63 per cent del quals són  locals,mentre que el 21 per cent procedeix del Montsià  i un 11 per cent de la resta de Terres de l’ Ebre. De la resta de Catalunya seria  un tres per cent dels visitants i el dos per cent restant es repartiria entre visites nacionals i estrangeres.
El mes que menys afluència  ha tingut el Museu de la Vida a La Plana  va ser el març amb sols 4 visites,mentre que,curiosament,el més prolífic  va ser  el següent,el mes d ‘abril amb 300 visites.
Olles acabava  reiterant  l ‘esforç que s ‘està fent per treure-li rendiment a les instal•lacions,redirigint-hi  moltes  de les activitats  com ara conferencies,xerrades o presentacions que es fan al municipi. Fins i tot cal destacar que el Museu de la Vida a La Plana va servir fa un mesos com a plató de televisió per enregistra un programa e cuina .

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada