RÈCORD D’ALUMNES A L’IES I CENTRE DE DOBLE LÍNEA A L’ESCOLA.

És l’any en que l’IES les Planes aconsegueix xifra rècord d’alumnes matriculats. L’escola Jaume Balmes també aconsegueix convertir-se en  centre de doble línia.

A Santa Bàrbara l’inici de curs s’ha encetat amb tota normalitat. Els primers a acudir han estat els alumnes de l’IES les Planes, aquest any un total de 300, que segons ens confirmava el seu director Josep Lluís Vidal “feia anys que no s’aconseguia aquesta xifra que ha estat la més elevada en alumnes al centre”.

A primer d’ESO hi ha 64 alumnes, a 2n la quantitat augmenta fins a 80, a 3r i 4rt 58, a primer de BAT 22 i a segon 23. Recordem que a l’IES hi van alumnes de Godall, la Galera, Freginals, Masdenverge, Mas de Barberans i també Santa Bàrbara. El nombre de professors és el mateix de l’any passat 33, tot i que alguns d’aquest són de nova incorporació.

A l’Escola Jaume Balmes aquest matí s’han incorporat 305 alumnes, una xifra estable en relació a la de l’any passat. El canvi més important al centre és el desdoblament de P5 amb el qual s’ha convertit amb una escola de doble línia, ens ho confirmava Alfred Paredes el seu director.
Tot i el desdoblament, el nombre de professorat és el mateix que el passat curs amb l’augment de mig mestre, un total de 27.

Entre les moltes novetats que inclou cada centre i que anirem ampliant, una de les més destacades de l’escola, abans l’inici del curs, ha estat l’impuls del “rebut únic” aquesta modalitat de pagament fa que les famílies facin una aportació amb la qual el centre compra el material escolar unificats per tots els alumnes. Paredes, argumentava que el material escolar s’ha adquirit íntegrament als establiments del poble.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada