Santa Bàrbara inicia el curs amb un increment d’alumnes a l’Institut i amb un descens de matrícula a l’Escola

L’institut oferirà una línia més d’ESO, comptarà amb 31 professors i un total de 298 alumnes, mentre que l’escola perd vint alumnes i mig mestre.
L’escola també estrena nou horari i impartirà les classes entre les 9 i les 12:30 i les 15 i 16:30h

Rafel Roig, director IES Les Planes

Alfred Paredes, director Escola Jaume Balmes

(J.Roig/T.G.).- A Santa Bàrbara el curs comença a l’escola amb menys alumnes i amb un nou horari escolar. Tot i que ampliarem la informació en els dies vinents, avui podem avançar, tal com explicava a la nostra emissora el director de l’Escola Jaume Balmes, Alfred Paredes, que enguany l’escola ha tingut una reducció docent d’un 0,5 i una pèrdua de 20 alumnes menys, respecte al curs anterior.

Una altra de les novetats, no exempta d’una certa polèmica, és l’estrena del nou horari escolar, que el director del centre afirmava és l’estàndard del Departament i el que va estar aprovat per majoria al Consell Escolar. Així els alumnes enguany rebran les classes al matí de 9 a 12.30 h. i a la tarda de 15 a 16.30 h

L’IES Les Planes obre també portes avui per als alumnes de Secundària i el divendres o farà per als de batxillerat. El director del centre, Rafel Roig informava també que enguany es comença amb una línia més de 1r d’ESO i amb 31 professors.

El nombre d’alumnes matriculats enguany torna a situar-se en xifres properes als 300 alumnes, concretament, hi ha 253 alumnes a secundària i 46 a batxillerat, en total 298, una vintena més també que en cursos anteriors.

El calendari escolar enguany marca les vacances de Nadal des del 22 de desembre al 7 de gener de 2019, i les de Setmana Santa entre el 13 i el 22 d’abril de 2019, tots dos inclosos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada