La Plana Ràdio enceta temporada el 24 de Setembre.

Part del col•laboradors de La Plana Ràdio assistents a la reunió del curs 2011-12 (Foto:Josep Ramón)

Avui es fa l’ habitual reunió de col•laboradors.

L’ hora d’ inici del directe s ‘avança a les 8 del mati i s ‘estableix una franja estable de programació compartida amb Emute.

(J.Roig).-Com és tradició ,pràcticament des dels seues inicis,ara a fet 17 anys ,La Plana Ràdio ofereix a la seua audiència dues programacions clarament diferenciades en els seues continguts segons que sigui estiu o la resta de l’ any.

Tenint en compte  que els gairebé 30 col•laboradors amb que compta la ràdio del nostre poble s ‘encarreguen de bona part de la programació de l ‘emissora ,arribant l ‘estiu es prenen un descans que l ‘emissora aprofita per oferir a la seua audiència una programació més “tova”,musical i estiuenca però que, a partir del 24 de Setembre, tornarà a reprendre amb el seu vigor i dinàmica habitual fins a principis de juny del 2013,encara que el dilluns 17 ja hi començarà ha haver-hi algun petit canvi.

De moment podem avançar que la nova  programació que  s ‘esta preparant mantindrà molts dels seus espais habituals,tenint en compte que gaudeixen de les preferències dels oients,però,al mateix temps, comptarà amb algunes novetats que desvetllarem la propera setmana,encara que podem avançar que  l’ inici de la programació en directe s ‘avançarà mitja hora ( a les 8 en lloc de les 8:30) tot i que també acabarà un hora abans de lo que ho feia la temporada passada (a les 21 en lloc de les 22 h.)

Finalment podem avançar també que la nova programació amplia i  “oficialitza” la franja de programació Emute,es a dir la que emeten conjuntament i a la mateixa hora les sis emissores que formen actualment l ‘associació d’ emissores municipals del territori .Aquesta franja anirà ,de dilluns a divendres ,des de les 19 a les 21 h.  i inclourà,a banda de l ‘habitual Informatiu Emute,diferents produccions de totes les emissores.Aquesta programació compartida es manté a les 13h. per oferir l’ habitual informatiu en la seua primera edició.

Per acabar ( i és molt important) recordem a totes les col•laboradores i col•laboradors que avui  dimecres a les vuit de la tarda tindrà lloc l’ habitual trobada / reunió per presentar la proposta de programació  per a ser debatuda i aprovada ,si s ‘escau. Per això és imprescindible que assistiu a la convocatòria que serà presidida pel regidor de Noves Tecnologies  i Comunicació Antonio Ollés i coordinada pel director de l ‘emissora Josep Roig

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada