La Unió Musical Jaume Balmes aconsegueix més de 6000 euros del programa “Tu ajudes”

El president de la Unió musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara ,Paco Casadó , expressava la seua satisfacció per haver aconseguit ,per segon any consecutiu, una part de la quantitat demanada al programa  social  “Tu Ajudes” de  Caixa Tarragona. Recordem que de l’1 de març al 15 d’abril, els clients de l ‘entitat financera  van poder decidir mitjançant el seu vot , els projectes de les entitats que volien ajudar a fer realitat.
Els músics planers van acollir-se al programa amb el projecte anomenat  “Instruments solidaris i d’ integració” , un projecte social i cultural molt interessant perquè te l’ objectiu d’ ajudar a finançar aquells instruments d’ alt cost  , com per exemple el saxo baríton,timbals o el vibràfon. El cost estimat per l ‘entitat  que podria significar l ‘adquisició d ‘aquets instruments  s’ apropava als 24.000 euros, dels que finalment  se’n han aconseguit poc més de 6000 euros .


Tot i això ,Casadó estava content  pel suport rebut  de la gent , no solament de Santa Bàrbara , si no d ‘altres localitats veïnes .I és que l ‘entitat a aconseguit  recollir  78.000 punts, col•locant-se  en el lloc nº 38 dels més de 800 projectes presentats. Tenint en compte el gran nombre de sol•licituds rebudes, Casadó afirmava que hi havia motius per estar satisfets ,per aixó volia donar les gràcies a tots  els que els han recolzat en aquesta iniciativa.
El projecte més votat en l ‘edició 2010 “Tu Ajudes” , va ser el presentat per l ‘entitat  tortosina ARCA que va rebre els 28.000 euros demanats per a millorar la qualitat de l’alimentació dels animals  que recull i incrementar el nombre d’esterilitzacions com a instrument de lluita contra la cria descontrolada dels mateixos. Arca és una entitat sense ànim de lucre de Tortosa que treballa des de l’any 2001 en contra de l’abandonament dels animals de companyia. En l’ actualitat tenen acollits més de 200 gossos abandonats.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada