Front comú de Godall amb altres pobles que no veuen la TDT

Foto: Paco Miró

El pressupost per portar la TDT a Godall és d’uns 90.000 euros

(Teveon).-Els ajuntaments de les Terres de l’Ebre que encara no tenen accés a tots els canals de la televisió digital terrestre estan decidits a fer un front comú per aconseguir que la Generalitat es face càrrec del cost de la instal·lació de les torres de comunicacions i dels equips tècnics necessaris.

Dos anys després de l’anomenada apagada analògica, encara hi ha poblacions com Godall, Paüls, Alfara de Carles, Caseres i una part de la Galera, que no poden rebre correctament tots els canals de la TDT, i només poden veure la televisió a través de les emissions via satèl·lit o per internet. En aquest sentit, l’alcalde de Godall, el socialista Francesc Miró, ha explicat aquest dimarts que la Generalitat no es vol fer càrrec dels costos per garantir la cobertura de la TDT.

En el cas de Godall, el pressupost per portar la TDT és d’uns 90.000 euros, tot i que aquesta població ja disposa d’una torre pròpia de telecomunicacions. És per això que els alcaldes d’aquests ajuntaments ebrencs ja han acordat demanar una reunió amb presidència de la Generalitat i amb la Diputació de Tarragona.

L’alcalde de Godall ho va detallar fa uns dies durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna. Una entrevista que,per cert, els veïns de Godall no van poder veure en directe a través de Canal 21 Ebre, precisament per la falta de cobertura de TDT.