Unitat Planera vol fer una campanya en positiu

Centra el seu  programa en 5 grans eixos

Una de les preocupacions que expressa el cap d ‘aquesta candidatura és la possibilitat de que la retallada sanitària pugi afectar el servei  nocturn al Cap Santa Bàrbara

Candidat per Unitat Planera ,Marc March. (Foto J. Roig)

(J.Roig).-Unitat Planera,la candidatura  formada per ERC i el PSC que concorre  a les properes eleccions municipals a Santa Bàrbara,està acabant de tancar la seua llista que ,segons el seu número 1  ,Marc  March ,supera  les quotes paritat  que recomana la llei.
El treball que la nova formació planera ha fet fins ara ha estat la de  recollir el màxim d’ opinions de la població per poder ajustar el seu programa a les reivindicacions reals dels ciutadans
Per això,a part d’ obrir un perfil  a la xarxa social Facebook que a propiciat el debat  sobre temes candents a la població,fa uns dies també van convocar a totes les entitats del municipi per presentar-los-hi la formació , el projecte i els objectius que persegueixen amb  Unitat Planera ,davant els possibles dubtes  que  s’ hagin pogut generar   aquesta candidatura conjunta entre republicans i socialistes .
Marc deia que la trobada amb les entitats va ser força positiva i s’ hi van treure interessants aportacions  per incloure al seu programa.

El candidat de U.P  afegia que volen fer una campanya en positiu,sense entrar  a criticar per criticar. March puntualitzava però , que  si consideren que hi ha coses que  segons el seu criteri no s’ han fet be,tampoc s’ ho callaran,sempre amb l’ intenció d’ aportar solucions ,no de crear problemes.
Marc   deia també que , des de la formació que encapçala,estan especialment preocupats per les noticies que apunten a que el CAP  de Santa  Bàrbara es podria veure afectat per la “tisorada” que prepara el Departament de Salut  i que podria repercutir en el servei d’ urgències nocturnes del Centre  .

Unitat Planera repartirà properament per la població un tríptic on expliquen els  5 eixos bàsics de la seus Candidatura

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada